Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΑΝΥΕΘΑ: Δεν υπάρχουν προτάσεις για περικοπές μισθών στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και άλλων δαπανών
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο ΑΝΥΕΘΑ ΚΩΣΤΑ ΗΣΥΧΟΥΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣΔήλωση ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου σχετικά με δημοσιεύματα σε διεθνή και εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης

    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας ’Ησυχος, με αφορμή δημοσιεύματα σε διεθνή και εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται δήθεν προτάσεις και σχέδια για περικοπές μισθών στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και άλλων δαπανών που συνδέονται με την ετοιμότητα και το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε δήλωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

    «Δεν υπάρχουν ούτε πρόκειται να υπάρξουν τέτοιες προτάσεις. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατα, υποβολιμαία και εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Εντάσσονται στη στρατηγική απαξίωσης της ελληνικής κυβέρνησης και της μάχης που δίνει για τον απεγκλωβισμό της ελληνικής κοινωνίας από το φαύλο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης. Δεν πρόκειται δεν δεχθούμε μέτρα που εντείνουν την καταστροφική πορεία των μνημονιακών πολιτικών. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τον αφοπλισμό της χώρας, που θα βάλει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία, την κυριαρχία της και την ύψιστη αποστολή που επιτελούν με τον καλύτερο τρόπο κάτω από ειδικές συνθήκες οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου