Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιουνκερ «δεν καταλαβαίνει» γιατι τσακωνόμαστε με την Τουρκια για 10χλμ.Θαλασσα


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες γιουνκερΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες γιουνκερ

Jean-Claude Juncker


 Πόσες καταθέσεις έχουν οι δουλέμποροι στο Λουξεμβούργο #LuxLeaks ;;


Ο ευφυής κατά άλλα Γιούνκερ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις «βλακώδεις» απορίες του. Η μια είναι «μα γινόντουσαν αυτά στην Χώρα μου;» όταν αποκαλύφθηκε ότι σαν Πρωθυπουργός το Λουξεμβούργο είχε μετατραπεί σε βιομηχανία φοροδιαφυγής και ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος από λαθρεμπόρους, δουλεμπόρους, βιομηχανίες, εφοπλιστές κτλ

Η δεύτερη «αφελής» απορία του είναι αυτή που επανέλαβε χθες «Πού ζούμε; Το θέμα είναι ότι πρέπει να τσακωνόμαστε τώρα για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους (μεταξύ Λέσβου και Τουρκίας), ποιος είναι πού και για ποιο πράγμα αρμόδιος ή να σώσουμε ανθρώπινες ζωές;»

«Είχα π.χ. προτείνει και αντιμετώπισα μεγάλες αντιδράσεις, Έλληνες και Τούρκοι να διαθέσουν μια κοινή ακτοφυλακή μεταξύ της Τουρκίας και των ελληνικών νησιών. Οι Τούρκοι συμφωνούν, οι Έλληνες όχι. Πού ζούμε; Το θέμα είναι ότι πρέπει να τσακωνόμαστε τώρα για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους, ποιος είναι πού και για ποιο πράγμα αρμόδιος ή να σώσουμε ανθρώπινες ζωές; Μερικές φορές μιλάμε μακριά από τα πραγματικά θέματα της ζωής χρειαζόμαστε μια ευρωπαϊκά οργανωμένη ακτοφυλακή»

Είναι πολλά τα Τουρκικά δολάρια αγαπητέ Γιούνκερ για να ΜΗΝ απορείς. Η απάντηση είναι απλή.

Οι Έλληνες σώζουν ζωές, οι Τούρκοι πνίγουν μωρά στο Αιγαίο


πηγή:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου