Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΥΕΘΑ: Εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού σε όλα τα Στρατόπεδα
PANOSKAMMENOSΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες γενοκτονιας ποντιων

Ανιστόρητη» χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων, προσθέτοντας παράλληλα πως αποτελεί «πολιτική πράξη», ενώ προανήγγειλε εκδηλώσεις σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας για να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας. 

Από την Κέλλη, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί για τον εορτασμό της 103ης επετείου των ελευθερίων της τοπικής κοινότητας, ο κ. Καμμένος είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους κατοίκους: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μία. Και το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και σαν απάντηση της πολιτικής πράξης του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας, ούτε υποχωρούμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOπηγή:neaflorina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου