Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Εμπρηστική Επίθεση από Αναρχικούς στη ΛΑΦ Ρεθύμνου. Εμπρησμός στην Λέσχη Αξιωματικών Ρεθύμνου απο ομάδα αναρχικώνΕμπρηστική επίθεση δέχθηκε,τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Λέσχη Αξιωματικών Ρεθύμνου.
Την ευθύνη ανέλαβε με ανακοίνωσή της στο indymedia.org, η «Μαχόμενη Αναρχική Ομάδα Κρούσης».
Η εμπρηστική επίθεση εκδηλώθηκε στις 03:15 ώρα της Κυριακής, στον αύλειο χώρο της ΛΑΦ. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και κατέσβεσε την πυρκαϊά.
Δεν προκλήθηκαν ζημιές.
                                              Η προκήρυξη 

Ανάληψη ευθύνης εμπρησμού λέσχης αξιωματικών ρεθύμνου


"Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι ο εμπρησμός είναι το λιγότερο εξιχνιασμένο έγκλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ότι η βενζίνη είναι στ’ αλήθεια φθηνή, και τα σπίρτα είναι τζάμπα."
Σών Σουέιν, μακροχρόνια έγκλειστος αναρχικός, απόσπασμα κειμένου για τον Μαύρο Δεκέμβρη

Το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής 13/12 επιλέξαμε να πυρπολήσουμε τη λέσχη αξιωματικών ρεθύμνου. Η πράξη αυτή έρχεται ως απάντηση στο κάλεσμα των έγκλειστων συντρόφων για έναν Μαύρο Δεκέμβρη. Θέλουμε με την πράξη μας αυτή να συμπληρώσουμε το μωσαικό άμεσων δράσεων που λαμβάνει χώρα το μήνα που διανύουμε κάτω απο το πλαίσιο του άτυπου συντονισμού της εξεγερτικής αναρχίας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είναι φανερό στα μάτια μας οτι ο χώρος της αναρχίας συσπειρώνεται σε δυο πόλους. Τον γερασμένο ρεφορμιστικό πόλο και στoν εξεγερτικό, δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην "συστρατευτούμε" με αυτούς που επιλέγουν τον δρόμο της φωτιας, της επίθεσης και της άμεσης δράσης.
Αναφορικά με την επιλογή του στόχου θέλουμε να επισημάνουμε οτι ο ρόλος του στρατού δεν είναι άλλος απο αυτόν της καταστολής (αντιλαμβανόμαστε τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο στρατός απέναντι στην καταστολή που δέχονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες τόσο στον έβρο όσο και στα νησιά), της καλλιεργειας εθνικών φρονημάτων στους δήμιους πολίτες που είναι έτοιμοι να καταπιούν την οποιαδήποτε εθνικιστική προπαγάνδα καθώς και για την αγαστή συνεργασία των ελλήνων καραβανάδων με αυτούς του νάτο. Για όλους τους ανωτέρω λόγους και για ακόμη περισσότερους επιλέξαμε να φέρουμε τη φωτιά εκεί που κοιμούνται και τρώνε ήσυχοι, θα είμαστε πάντα ενάντια στα παράσημα που απονέμει το κράτος στα τσιράκια του.
Στέλνουμε τους συντροφικούς χαιρετισμούς μας σε όλα τα έγκλειστα συντρόφια της Ε.Ο. ΣΠΦ, στους 5 αναρχικούς κρατούμενους του ΔΑΚ που επέλεξαν να "απαντήσουν" στο κάλεσμα, στους έγκλειστους συντρόφους στο εξωτερικό και σε όλους τους συντρόφους/ισσες της εξεγερτικής αναρχίας που είτε έχουν ήδη επιτεθεί ή ετοιμάζονται να επιτεθούν.
Οι δρόμοι της φωτιάς και της εξέγερσης φέρνουν πιο κοντά τους εκτός με τους εντός των τοιχών συντρόφους...με τη φωτιά καίμε τη σαπίλα της απραξίας και του ρεφορμισμού...

Ο Μαύρος Δεκέμβρης ήταν η αρχή...

Μαχόμενη Αναρχική Ομάδα Κρούσης, Ρέθυμνο, 2015
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου