Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες της δικαιοσύνηςΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες της δικαιοσύνης

    Δημοσιεύουμε μήνυμα συναδέλφου που αγωνίζεται, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ,για την αποκατάσταση των συντάξεων και οι κατηγορίες των προσφυγών αφορούν πολλούς συναδέλφους
η εικόνα προφίλ του Malandrakis Giannis________________________________________________________________________________
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
   ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΟ 2012 ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΖΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    1. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ (Ν.3847/10)
    2. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ 6 ΜΕ 10% ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ (Ν.3986/11)
    3. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 40% ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 55 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝΤΕΣ ΤΑ 35 ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΕΤΗ (Ν.4024/11)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
   4. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ (ΕΑΣ) ΜΙΚΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1400 ΕΥΡΩ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ) (Ν.3865/10 ΚΑΙ Ν.3986/11)
   ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΖΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 800 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ.
   ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΓΛΚ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.
   ΑΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΖΟΥΛΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ Ή ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΑΣ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1500 ΜΕ 1600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΦΟΡΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 1200 ΜΕ 1300 ΕΥΡΩ (ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ). ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου