Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΥΠ.ΟΙΚ.: Δεν υφίσταται θέμα μείωσης των μισθών των Στρατιωτικών


   Η Real.gr - money, με επικεφαλίδα: "ΥΠ.ΟΙΚ.: Δεν υφίσταται θέμα μείωσης των μισθών των Στρατιωτικών, επιβεβαιώνει πανηγυρικά την δική μας δημοσίευση με επικεφαλίδα "ΟΧΙ  Άλλο Κάρβουνο..........!!!" 
  Και τώρα τι έχουν να πουν όσοι αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της δημοσίευσής μας.
  Αιδώς Αργείοι


   Διαβάστε την σχετική δημοσίευση                    


Real.gr - money


Δεν υφίσταται κανένα θέμα μείωσης των μισθών των υπηρετούντων Στρατιωτικών, επισήμαναν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για «σχέδιο για μειώσεις από 200-400 ευρώ στους μισθούς των Στρατιωτικών από την 1η Ιανουαρίου». 

Οι ίδιοι τόνισαν ότι με το νέο μισθολόγιο δεν προκύπτει εξοικονόμηση 300 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, αλλά δημοσιονομική ουδετερότητα.

Νωρίτερα, νέες φωτιές άναψαν οι πληροφορίες για nοn paper του υπουργείου Οικονομικών προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο οποίο αναφέρεται ότι θα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την εφαρμογή ενός νέου μισθολογίου για όλους τους στρατιωτικούς.

Κορυφαία πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφερε στο Real.gr: «Δεν θα υπάρξει καμία μείωση, έχουμε καταθέσει κωδικούς στο μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς». 
Μάλιστα, η ίδια πηγή τόνισε πως τα συγκεκριμένα μισθολόγια συντάσσονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. «Το υπουργείο Οικονομικών βάζει την οροφή», τόνισε χαρακτηριστικά και επανέλαβε: «Έχουμε δεσμευτεί, δεν θα υπάρξει μείωση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου