Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Ανοιχτά τα Πολεμικά Μουσεία των Ιωαννίνων στις 28 Αυγούστου (Βίντεο)Αποτέλεσμα εικόνας για μουσειο καλπακιου φωτο εικονεςΑποτέλεσμα εικόνας για μουσειο εμιν αγαΣας γνωρίζουμε ότι λόγω των τριήμερων προσκηνυματικών εκδηλώσεων, μνήμης και τιμής, υπέρ των ευκλεώς αγωνισθέντων και ηρωικός πεσόντων την περίοδο του συμμοριτοπολέμου 1946 - 1949 των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών στην ΠΕ της 8 Μ/Π ΤΑΞ (26-28 Αυγ 16)  τα Μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτά από 09:00-19:00 (Πολεμικό Μουσείο Καλπακίου και Μουσείο Χάνι Εμίν Αγά).

                         Μουσείο Καλπακίου

Το Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου ανεργέθηκε το 1975 και περιλαμβάνει εκθέματα - κειμήλια της Μάχης του Καλπακίου, που έλαβε χώρα κατά την εισβολή των Ιταλών στην Ελλάδα (28η Οκτωβρίου 1940 ).

Για να μεταβείτε στο Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου θα ακολουθήσετε την Εθνικό οδό ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΚΟΖΑΝΗ. Απέχει από την πόλη των Ιωαννίνων 30 χλμ. περίπου. Ξενοδοχεία θα βρείτε στην πόλη των Ιωαννίνων. Φαγητό μπορείτε να βρείτε εκτός από τα Ιωάννινα και κατά μήκος της οδού ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων (Χάνι Εμίν Αγά)
Μουσείο Βαλκανικών ΠολέμωνΠεριγραφή: Παρουσίαση Εκθεμάτων Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων

Τύπος αρχείου: HTML


Προβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου