Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Ενωμένοι θα Νικήσουμε
Σχεδόν κάθε εβδομάδα ιδρύεται και από ένα κόμμα ή κίνημα που φιλοδοξεί να συμβάλει στην σωτηρία της Πατρίδας. Πολλά από τα κόμματα/κινήματα αυτά ιδρύθηκαν από αγνούς Πατριώτες με επιδιώξεις έντιμες και θεμιτές, αλλά συμμετέχουν στον πολιτικό στίβο με μικρό αριθμό ικανών στελεχών και υποστηρικτών. Η προσπάθεια είναι αξιόλογη, αλλά τα αναμενόμενα αποτελέσματα μικρά και αμφίβολα. Οι εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών απέδειξαν ότι μεμονωμένα εγχειρήματα δεν έχουν καμμιά πιθανότητα επιτυχίας.
Η Πατρίδα κινδυνεύει, όχι από τους ξένους, αλλά από το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο της ανικανότητας, της διαφθοράς και της οικογενειοκρατίας που λυμαίνεται τον τόπο επί 42 ολόκληρα χρόνια. Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν; Τα συμφέροντα είναι πολλά και μεγάλα και προσπαθούν λυσσαλέα να μας κρατούν διχασμένους. Θα το επιτρέψουμε;
Η λύση είναι μία και μοναδική και αποτελεί λαϊκή επιταγή που καθημερινά την ακούμε από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες. Ισότιμη συνεργασία όλων των πατριωτικών δυνάμεων (κομμάτων, κινημάτων, συνδέσμων και οργανώσεων) για την σωτηρία του Έθνους. Δεν είναι καιρός για εγωισμούς, προσωπικές φιλοδοξίες και ηγεμονισμούς. Αν δεν συμφωνήσουμε θα έχουμε βαρύτατες ευθύνες απέναντι στον λαό και την ιστορία.
Πολλές πατριωτικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και είναι έτοιμες να συνεργαστούν ισότιμα με όλους όσους δεν έχουν σχέση με το φαύλο παρελθόν και αγαπούν πραγματικά την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια. Το ζήτημα δεν είναι ο "αρχηγός", αλλά η απόφαση για κοινό αγώνα και θυσίες. Η πρόταση για συλλογική ηγεσία από όλα τα συνεργαζόμενα κόμματα με παράλληλη διατήρηση της κομματικής υπόστασης εκάστου ίσως είναι η προτιμότερη στα αρχικά στάδια.
Οι καιροί ου μενετοί.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου