Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠτΔ για τις εορταστικές εκδηλώσεις (video)


Φωτογραφία: Καλημέρα Θεσσαλονίκη καλημέρα φίλοις μας
ΈΛΛΗΝΕΣ -ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΔΗΜΗΤΡΗ - ΔΗΜΗΤΡΑ
#Thessaloniki #Greece #Ελλάδα #Θεσσαλονίκη #Μακεδονία


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις της πόλης για την απελευθέρωσή της, τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου αλλά την επέτειο του «ΌΧΙ». 

Κιβωτό και ακοίμητο φρουρό της αδιαμφισβήτητης και αδιαπραγμάτευτης ελληνικότητας της Μακεδονίας, χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.
«Η ημέρα εορτασμού της ιερής μνήμης του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου είναι και επέτειος τιμής της μεγαλειώδους πορείας της Θεσσαλονίκης αφενός στην Ιστορία του Έθνους των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας. Και, αφετέρου, ως κιβωτού και ακοίμητου φρουρού της αδιαμφισβήτητης και αδιαπραγμάτευτης Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος. Στη συνέχεια, εγκαινίασε έκθεση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο η οποία περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από την ιταλική κατοχή.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Λέσχη Αξιωματικών, όπου αναμένεται να αναφερθεί στα εθνικά ζητήματα.
Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρεπορτάζ: Χρύσα Ρουμελιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου