Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΠΕΗΠ: Η απάντηση του ΥΕΘΑ για τη μη καταβολή αποζημίωσης παραμεθορίου

  ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ  :εκφράζει την απογοήτευση των μελών της  στους Έλληνες στρατιωτικούς που υπηρετούν στα σύνορα και αιτείται τη θεσμοθέτηση και επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου και για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε ακριτικές μονάδες.
Ο ΥΕΘΑ δεσμεύεται με απάντησή του στην παραπάνω επιστολή μας που κατατέθηκε στην Βουλή απο τον Ανεξάτητο Βουλευτή κ Νικολόπουλο τον οποίο ευχαριστούμε, οτι θα καταβληθεί έστω με καθυστέρηση  η αποζημίωση παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς .

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου αναγνωρίζει στον ΥΕΘΑ κ Πάνο Καμμένο οτι με δική του επέμβαση το  έτος 2015  δόθηκε άμεσα  η αποζημίωση παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς .Όπως αναφέραμε και σε πρόσφατη νέα επιστολή μας  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ οφείλεται  συνολική αποζημίωση  περίπου 700 ευρώ στους συναδέλφους που υπηρετούν στην παραμεθόριο ,ενώ για  το Β  τετράμηνο 2016 καταβλήθηκαν 105 ευρώ απο τα 440 που τους οφείλονται. Αναμένουμε την πλήρη αποζημίωση των συναδέλφων μας καθώς και την θεσμοθέτση του επιδόματος παραμεθορίου στο μισθολόγιό μας .
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας δίπλα στους συναδέλφους και μόνο .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου