Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ.: Επίσκεψη του Αντγου Ροζή Βασιλείου, υποψήφιου για την προεδρία του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.    1. Το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, επισκέφθηκε το παράρτημά μας, ο υποψήφιος για την θέση του Προέδρου τουΔ.Σ./Ε.Α.Α.Σ., ο Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, για να ενημερώσει τους συναδέλφους για τις βασικές θέσεις του, τις αρχές του, καθώς και τις προτάσεις του, για την εκ βάθρων ανασύνταξη της ΕΑ.Α.Σ., καθόσον σήμερα παραμένει καθηλωμένη, άβουλη και παρακολουθεί άβουλη τις δραματικές οικονομικές εξελίξεις, χωρίς να προβαίνει σε ουσιαστικές και πειστικές αντιδράσεις.
   
   2.  Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά:
        α. Τις εξελίξεις στη δίκη (είναι ένας εκ των μηνυτών), που διεξάγεται, στο εφετείο κακουργημάτων Αθηνών, για το έλλειμμα των 432 εκατομμυρίων ευρώ, του ΜΤΣ. 
        β. Στον σκληρό αγώνα που πρέπει να δοθεί για:
            (1). Τη πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.
            (2). Την επανασύνδεση των συντάξεων με τις αποδοχές των εν ενεργεία.
            (3). Την κατάργηση των ηλικιακών κριτηρίων.
            (4). Συντάξεις χηρείας.
            (5). Αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας.
            (6). Την άμεση αντικατάσταση του ΝΔ 1171/72, που αφορά την λειτουργία των τριών θεσμικών Ενώσεων αποστράτων Αξιωματικών.

   3. Η συζήτηση που ακολούθησε, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συναδέλφων, ο Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, απάντησε, με ευχέρεια, σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. 

     Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου