Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ.:Απάντηση του Αντγου ε.α. Ροζή Βασίλειου στην πρόταση – δέσμευση Αντγου ε.α.Καστραντά Στυλιανού για τις συντάξεις χηρείας.Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη των οικογενειών εκλιπόντων συναδέλφων.
Επί της σχετικής προτάσεως του υποψηφίου προέδρου του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ. Αντγου Καστραντά Στυλιανού για τις συνάξεις χηρείας σας γνωστοποιώ τα παρακάτω:
1. Στο πρόγραμμα μου για την Ε.Α.Α.Σ. που αξίζουμε και επιθυμούμε αναγράφεται ότι:
<<Με τη δύναμη της ψήφου σας , υπόσχομαι μεταξύ των άλλων ένα σκληρό αγώνα σε συνεργασία και με τις άλλες ενώσεις των Αποστράτων για:
α…
ε. Κατάργηση του άθλιου Ν. 4387/2016 (Κατρούγκαλου) και ειδικότερα του άρθρου 12 αυτού για τις συντάξεις λόγω θανάτου.>>
Σχετική ανάρτηση προς τούτο στοINFOGNOMONPOLITICS.BLOGSTOP.COM στις 11 Φεβ 2017 και αλλού.
2. Κατά τις επισκέψεις μου στα παραρτήματα και συγκεκριμένα στο παράρτημα Τρικάλων στις 17 ΙΑΝ..2017 ανακοίνωσα για πρώτη φορά << το άνοιγμα λογαριασμού από την ΕΑΑΣ εφόσον εκλεγεί υπέρ των Ορφανών παιδιών των Συναδέλφων !>>
Σχετική ανάρτηση προς τούτο στο VETERANOS.GR στις 18 ΙΑΝ 2017, ανάρτηση με τίτλο << Άστραψε και βρόντηξε ο Στρατηγός Ροζής>>.
Το υπόψη θέμα δε, το ανακοίνωσα και σε όλα τα παραρτήματα που επισκέφτηκα,
Επομένως η πρόταση του κ. Καστραντά για δέσμευση όλων των υποψηφίων επί του συγκεκριμένου θέματος σε ότι με αφορά είναι δεδομένη γιατί. αυτά έχουν διατυπωθεί από εμένα προσωπικά δημοσίως και προ πολλού χρόνου, σε όλα τα παραρτήματα που επισκέφτηκα και έχουν αναρτηθεί πέρα από το τοίχο μου στο f.b. και σε έγκριτα site και blocs.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που ο κ. Καστραντάς υιοθετεί τις προτάσεις μου, αν και για μια ακόμη φορά έπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου