Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση στην εκδήλωση «Το Παραμυθογεφύρι της Άρτας» με Βυζαντινούς χορούς και βυζαντινούς ύμνους, από την θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδαςmoralis4

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Φιλοθέη: 16-03-2017

Μουσικό Σχολείο Άρτας
----
Ταχ. Δ/νση: Φιλοθέη
Τ.Κ. – Πόλη: 47042 –  Φιλοθέη Άρτας
Ιστοσελίδα: http://gym-mous-artas.art.sch.gr/
Email: mail@gym-mous-artas.art.sch.gr
Πληροφορίες: Ζιώρη Ανθούλα
Τηλέφωνο: 2681085364
FAX: 2681085364


                           

 

Το  Μουσικό Σχολείο Άρτας υποδέχεται το

 Μουσικό Σχολείο Αργολίδας


Πενήντα μαθητές και πέντε  εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολειού Αργολίδας θα είναι στην πόλη μας από το Σάββατο 18 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.
Κατά την παραμονή τους στην Άρτα θα γνωρίσουν το μοναδικό ιστορικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας,  θα ξεναγηθούν στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής  του ΤΕΙ Ηπείρου και τη Δευτέρα το βράδυ και ώρα 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», θα δώσουν παράσταση ανοιχτή στο κοινό της πόλης.
Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα παρουσιάσει «Το Παραμυθογεφύρι της Άρτας» και σύνολο βυζαντινού χορού θα αποδώσει βυζαντινούς ύμνους.
Η παράσταση θα κλείσει με σύμπραξη παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με αντίστοιχο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας.
Για τη φιλοξενία στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Άρτας και σας καλούμε όλους , μικρούς και μεγάλους , τη Δευτέρα το βράδυ στις 20.00 , να ταξιδέψουμε μαζί με το λόγο και τη μουσική…Η Διευθύντρια


Ζιώρη ΑνθούλαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου